MESAJE PENTRU MAMICI !

Concurs 8 Martie

Aici sunt mesaje de multumire din parte copiilor pentru cele mai deosebite mamici:

____________________________________________

Iubita mea mamă,

Din clipa în care am deschis ochii spre lume, dar mai ales de când am mai crescut, mă intreb zilnic de unde izvorşte la tine atâta răbdare, blândeţe si bunătate. Parcă tu nu oboseşti niciodată, nu uiţi o clipă de puii tăi, deşi eşti copleşită de griji şi probleme zilnice. Pentru tine nu ai timp, sari peste clipele de odihnă, te sacrifici ca să ne fie nouă bine.

Ţin la tine mai mult decât la orcine altă fiinţă de pe pământ.Vreau să-ţi mulţumesc pentru toate eforturile pe care le-ai făcut pentru mine. Promit ca voi fi tot timpul alături de tine la bine şi la rău, te voi sprijini şi voi incerca să iţi redau zâmbetul pe buze.

Ai ochii negri şi trişti când se ivesc probleme, veseli când trăiesc bucuria.In spatele acestor calităţi se afla cea mai de preţ comoară:SUFLETUL.Tu eşti bună, darnică şi faci loc pentur oricine in inima ta.Cu dragoste nemărginită,

fiica ta, Amalia. 

____________________________________________

Mama scumpa, pentru mine esti soarele care rasare in fiecare dimineata pentru a-mi insenina ziua. Cand ma imbratisezi simt ca mainile tale moi, care mi-au sters lacrimile inca de cand m-am nascut, pot sa-mi smulga din suflet , cu o dragoste atat de suava, teama si nelinistea si as vrea sa tot stau in bratele tale. Si desi mi-ar trebui o viata sa exprim prin vorbe cat insemni pentru mine, as putea sa rezum acestea si sa-ti spun ca te iubesc mai presus de orice, asa cum infinitul iubeste universul.

La multi ani, mamica mea!Cu drag,

Gentiana Biliuta

____________________________________________

 

Chipul mamei

Inca din prima zi din viata mea chipul mamei ma vegheaza mereu.

Chipul ei bland a fost primul pe care l-am vazut. Ea m-a privit cu drag si m-a iubit mult inca din clipa cand a aflat ca voi veni pe lume, convinsa fiind ca eu sunt cea mai mare comoara. Mama mi-a fost si imi este aproape clipa de clipa, gata sa ma ajute in orice moment al vietii mele.

Inca nu oboseste parca niciodata sa-mi spuna povesti. In fiecare noapte adormeam si inca adorm cu chipul ei in privire si cu povestea pe care mi-o spunea in gand.

Noaptea, cand ma asez in patul moale si privesc la cerul instelat, mama vine cu un glas suav si inocent, soptindu-mi si promitandu-mi ca niciodata nu va pleca de langa mine… si ca mereu imi va aminti de clipele frumoase petrecute alaturi de ea, pe care le ,,iroseam” jucandu-ma cu prietenii, travalindu-ma prin iarba matasoasa ca o blanita plina de iubire si privind la soarele ce-mi zambea ghidus.

Si acum imi aduc aminte: de ghiozdanelul roz din vitrina magazinului pe care mama m-a indemnat sa nu-l las acolo, sub arsita verii, ci sa mi-l fac tovaras de scoala, zi de zi, de mana calda ce m-a purtat cu multa speranta spre scoala, de primul suspin de dezamagire cand mi-am dat seama ca nu stiu un exercitiu si de glasul bland care mi-a explicat cum sa-l rezolv. Toate aceste lucruri si, inca mai multe imi vor ramane intiparite pe veci in mintea mea de copil.

Mama mea este deosebita si unica cu chipul ei bland, cu ochii caprui si mari ca doua margele care ma cauta mereu dandu-mi cele mai bune sfaturi. Imi doresc ca mama sa nu dispara din viata mea niciodata.

Buznea Andreea-Valentina 

____________________________________________

Mama mea

Cea mai îndrăgită persoană din viaţa mea este mama! Ea este femeia care mi-a dat viaţă. În cuvinte nu aş putea zice cât de mult o iubesc! Cred că nici voi nu puteţi exprima prin cuvinte cât vă iubiţi mama.
Mămica mea arată aşa: uşor bronzată, păr brunet scurt şi des, în obraz puţin roşu. Are o statură medie, glasul potrivit şi e slabuţă.
Tatăl meu a decedat acum 10 ani şi vreo 4 luni…Mama m-a crescut cum a putut şi nu a făcut ca alte femei – au fugit de greu şi şi-au dat copiii la diferite centre speciale.
Mama mea este cea mai specială din lume! Este şi normal s-o iubesc aşa de mult!

Cucinschi Bianca

____________________________________________


Ziua Mamei

Azi este cea mai specială zi din an, este ziua mamei – cea mai iubită fiinţă de pe pământ!
De ziua ei i-am confecţionat un cadou deoarece mamei mele îi plac mai mult cadourile făcute de mine. Mama are părul roşcat, ochii căprui şi este bună la suflet. Mamei îi plac foarte mult florile. Este o persoană energică şi îi place să se distreze. Îi spun aproape toate secretele mele şi îmi place să-mi petrec timpul alături de ea.
Pentru mine mama este persoana la care ţin cel mai mult şi îmi este ca şi cea mai bună prietenă!

Păvăloaia Alexandra

____________________________________________


Mama

Cu glasul cristalin, cu ochii limpezi ca apa izvoarelor, cu mâinile moi ca mătasea, mama îmi mângâie durerile adormindu-mă într-un somn liniştit şi adânc, lipsit de orice griji.
Nopţile mă veghează uitându-se la mine ca la o floare care trebuie să înflorească bogat mai târziu.
Pentru mama am nişte sentimente enorme dar nu le pot exprima în cuvinte!
Mama e cel mai sfânt lucru din viaţa mea!

Mereuţă Alexandra

____________________________________________

Dragă Mamă,

Te iubesc foarte mult! Eşti îngerul meu şi un mic Dumnezeu!
Dacă cineva m-ar pune să aleg între mamă şi viaţă aş alege mamă. Ştii de ce? Deoarece mama înseamnă pentru mine viaţa.
La mulţi ani, scumpa mea mamă!

Albu Mălina

____________________________________________

Ziua Mamei

Mama este fiinţa cea mai gingaşă şi mai dragă de pe pământ. Ea ne-a dat viaţă, ne-a ocrotit de tot ce e rău, a vegheat asupra noastră când am fost bolnavi şi ne-a crescut cu foarte multă dragoste. Ne-a învăţat tot ce este bine în viaţă şi ne-a transmis dragostea familiei şi a celor aproape nouă.
Pentru mine mama înseamnă „o rază de soare pe cer”, tot ce este frumos şi luminos, tot ce este viu şi colorat, pe scurt – o viaţă frumoasă!
O respect pentru tot ce a făcut pentru mine prin a învăţa la şcoală, o mai ajut la ce are nevoie şi o iubesc cel mai mult de pe lumea aceasta.

Bejinariu Ioana

____________________________________________

Mama

Mama este totul pentru mine. Ea mi-a dăruit viaţa, m-a alinat la sânul ei şi m-a învăţat a vorbi.
Când eram mică, şi mai greşeam, mama avea întotdeauna un cuvânt de încurajare pentru mine, chiar şi atunci când era foarte dezamăgită. După o vorbă bună şi o mângâiere din partea ei, tot ce era rău dispărea şi soarele începea să zâmbească din nou. Iubirea ei este nepreţuită, este un tablou de pus în ramă.
Alături de mama, bolta vieţii mele e liniştită, iar norii sunt senini. Ea este o floare sfântă care-mi spune diferenţa dintre bine şi rău, ce este frumos şi ce este urât, ce este drept şi ce este nedrept, cum să devin un om mai bun şi cum să înţeleg trecerea prin viaţă.
Aş vrea să rămână mereu lângă mine, să-mi zâmbească cu ochii mari şi limpezi, să mă alinte şi să mă ajute când am nevoie.
O iubesc nespus de mult pe mama! Ea e Luceafărul ce apare în noaptea misterioasă şi mă protejează de tot ce e rău. Simt că fără ea aş fi ca o frunză fără creangă.
Mama este lumina vieţii mele ce nu se stinge niciodată!

Însurăţălu Camelia

____________________________________________

Ziua Mamei
8 Martie

Luna martie este prima lună a primăverii când toată natura renaşte şi razele soarelui încep să ne mângâie uşor. În această lună se sărbătoreşte, pe lângă mărţişor şi o zi foarte importantă, şi anume 8 Martie, cunoscută şi sub numele de Ziua Femeii sau Ziua Mamei. După părerea mea, Ziua Mamei ar trebui sărbătorită în fiecare zi a anului, pentru că mama este cea mai scumpă fiinţă de pe pământ.
Mama! Primul nostru cuvânt! Ce sentiment de dragoste ne învăluie sufletul şi un chip sfânt ne apare în faţa ochilor atunci când îl rostim! O privire caldă şi ocrotitoare ne urmăreşte fiecare pas al vieţii, facând-o astfel unică pentru noi.
Atunci când ne simţim nesiguri, cănd ne este frică şi nu avem lângă noi ajutor de nădejde, când ne este foame, când ne este frig, când simţim nevoia ca cineva să ne îngrijească rănile sufleteşti şi trupeşti, când avem nevoie de iubire şi de ocrotire, când suntem singuri şi ne este teamă, vrem ca lângă noi să se afle mama să ne ocrotească şi să ne ofere ceea ce numai ea poate în modul cel mai sincer şi cel mai curat: dragostea.
Mama este fiinţa căreia îi suntem datori cu un respect profund, căreia îi mulţumim pentru faptul că ne-a adus pe lume şi că alături de Dumnezeu a contribuit la existenţa noastră, dăruindu-ne cel mai frumos dar pe care îl putem primi cu inima deschisă: viaţa. Cu ochii blânzi de căprioară, mama este bucuria ce ne înconjoară şi, chiar dacă uneori e supărată, mama e aceeaşi persoană în jurul căreia sunt strâns legate taine copilăriei.
Orice copil vede în mama sa acelaşi lucru pe care îl văd şi eu, adică o fiinţă măreaţă, fără de păcat, puternică precum o piatră în marea învolburată şi totuşi, în acelaşi timp, o fire blândă o zână ce a coborât din tărâmul basmelor pentru a fi alături de noi la bine şi la greu.
Aşadar, noi trebuie să ne amintim şi să o sărbatorim nu doar în luna martie ci în fiecare clipă a vieţii pe fiinţa cea mai importantă din lume – Mama!
Pentru mine mama este şi va fi mereu îngerul meu păzitor!

Dumitroae Mădălina

____________________________________________


Draga mea Mamă,

Nici nu ştiu cum să încep, nu găsesc cuvintele potrivite pentru a-ţi mulţumi pentru tot. Ţi-aş spune că te iubesc însă ştii deja. Ţi-aş spune că eşti tot ce am mai bun pe lume, însă cuvintele sunt de prisos. Ştiu că poate câteodată te-am supărat însă nu a fost cu intenţie. Mi-ai oferit trup din trupul tău, ore din viaţa ta şi cel mai important lucru este că mi-ai oferit iubirea ta.
Doar tu poţi să ştii cât de greu mi-ar fi fost fără tine. Ştii că numai împreună putem trece peste tot şi vom fi fericiţi.
Ştiu că poate câteodată nu am fost fiul perfect, poate că nu am fost prea cuminte sau am fost prea rebel …
Ştiu că nu aş putea trăi fără tine deoarece tu eşti cea care mă alimentează în fiecare zi cu poftă de viaţă.
Pentru ceea ce eşti şi pentru ceea ce faci pentru mine în fiecare zi, te iubesc şi îţi voi fi mereu recunoscător.
Te iubesc pentru că exişti, pentru că mi-ai dat viaţa, pentru că m-ai acceptat aşa cum sunt – cu calităţi şi defecte – şi pentru că, orice s-ar întâmpla, ştiu că eşti lângă mine !

Cu dragoste,
Marius!

Lefter Marius

____________________________________________

Mama

Mama, ce poţi spune despre ea? Mai multe decât îţi poţi închipui.
Cu zâmbetul larg, cu chipul blând şi luminos, ca o stea norocoasă ce a coborât din nori, mama mă veghează în fiecare zi. Ea mă apără şi mă priveşte ca un înger – lumina mea, mama.
La atingerea ei pe obrazul meu simt că trăiesc într-un paradis, un rai plin de fericire, asemeni chipului meu cand mă atinge.
Bună, dulce, cu chipul ei senin, ea mă iubeşte ca şi cum ar fi un înger coborând din cerul albastru, apărându-mă pe mine, copilul ei.
Când ea zâmbeşte, lucrurile din jur parcă încep să danseze de fericire, dansează deoarece este ea prin preajmă, este mama în încăpere.
Mereu cu treaba încheiată, mereu făcând-o cu dragoste, oricând are timp pentru mine – fiica ei. Ea este mama – mama mea cea dulce şi caldă, cu sufletul deschis şi plin de dragoste şi înţelegere.
Mama este o stea norocoasă coborâtă din cer pentru a-mi impărtăşi dragostea sufletească!

Lucache Bianca

____________________________________________

E ziua mamei mele ,
In jur sunt multe flori
Ii simt aici blandetea
Ca de atatea ori.

Vreau sa ii ofer o floare
Sa semene cu ea
Dar nici o floare in lume
Nu e la fel ca mama mea.


De ziua ta numai fericire iti doresc
Si prin acest mesaj iti spun ca te iubesc !

Multumesc


Cu drag , Popistasu Denisa - Madalina

____________________________________________


" Daca exista oameni care uita cuvantul mama, care uita insasi fiinta ei, pentru mine in schimb EA inseamna totul! De ziua ta ,iti doresc sanatate ,viata lunga si te vreau alaturi de mine mereu.Te iubesc! Si astazi ma bucur ca sunt alaturi de tine si iti pot ura din inima LA MULTI ANI !

Cu drag,

Nica Stefana Octaviana"

____________________________________________

" De ziua ta mamico !De ziua ta ,ca totdeauna,

De cand in lumea mea visez

Ca-n orce vis,care-mi e viata

Cu luna chiar te-ncoronez.Sotie ,mama si iubita

Ti se cuvine orce cant

Ca fara tine niciodata

N-ar fi fost soare pe pamant.Cand suntem mici ne esti doar mama,

Ne-nveti cum sa zburam,ne cresti,

Cand suntem mari devii si Tara

Si visuri calde romanesti.Ai drept sa ceri orice minune,

Orice inalt,orice-ti doresti,

Ca pentru cate dai luminii

Nu ceri la nimenea prea mult!
Nume si Prenume : Ioana Stefan" 

Evenimente si anunturi

Mananca alaturi DE UN COPIL

In parteneriat cu Centrul de Plasament Tatarasi, am dat startul campaniei sociale “Mananca alaturi de un copil”. Campania isi propune sa puna fata in fata o personalitate din Municipiul Iasi si un copil de la Centrul de Plasament din Tatarasi.Campania va dura 2 luni ...

(citeste mai mult)
Urari pentru mamici
Mesaje de multumire adresate mamicilor din partea copiilor.
vezi mesaje      
AgathA – partenerul tau de discutie
Va oferim prilejul unei cesti de cafea sau ceai gratis pana la sfarsitul anului.
vezi oferta speciala
AgathA – Cumatrii
Beneficiati de consultanta gratuita pentru organizarea evenimentelor, echipa restaurantului aranjeaza in mod festiv sala ...
vezi oferta speciala
AgathA a NEGOCIAT PENTRU VOI !
Economisiti timp si bani in organizarea nuntii voastre.Beneficiati de reduceri de 100 si 200 lei
vezi oferta speciala